Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KARLICA

MODEL PRESEK MUŠKE KARLICE – polovina prirodne veličine

#H12

Težina: 0,41 kg
Dimenzije: 13,5 x 10 x 14 cm

Ova realistična replika anatomskog modela muške karlice je prikazana u srednjem preseku. Jedna polovina muških genitalnih organa sa bešikom je prikazana u normalnom položaju u muškoj karlici.

Na modelu se nalazi 25 ručno oslikanih brojeva sa vodičem koji identifikuje svih 25 delova na 9 jezika. Ovaj visokokvalitetni anatomski model se isporučuje sa postoljem za praktičan prikaz.

MODEL MUŠKA KARLICA

#A60

Težina: 0,859 kg
Dimenzije: 18 x 28 x 23 cm

Ova replika skeleta muške karlice sastoji se od kosti kuka, sakruma sa trtičnom kosti i 2 lumbalna pršljena. Ovaj visokokvalitetni anatomski model je odličan dodatak svakoj učionici anatomije ili ordinaciji. Ovaj skelet je odličan za detaljno anatomsko proučavanje muške karlice.

MODEL ŽENSKA KARLICA

#A61

Težina: 1,094 kg
Dimenzije: 19 x 25 x 24 cm

Ovaj skelet je odličan za detaljno proučavanje skeletne anatomije ženske karlice. Sastoji se od kosti kuka, sakruma sa kokciksom i 2 lumbalna pršljena kao i pokretne simfize, ovaj karlični skelet je vrhunskog kvaliteta. To je odličan alat za proučavanje anatomije ljudske karlice.

MODEL ŽENSKA KARLICA - sa pokretnim butnim kostima

#A62

Težina: 1,55 kg
Dimenzije: 30 x 30 x 20 cm

Ovaj realističan model karličnog skeleta sastoji se od kosti kuka, sakruma sa trtičnom kosti i 2 lumbalna pršljena, kao i pokretne simfize. Anatomski detalj ovog visokokvalitetnog modela je odličan edukativni alat za učionicu ili ordinaciju.

MODEL ŽENSKA KARLICA – fleksibilna

#A61/1

Težina: 1,11 kg
Dimenzije: 26 x 18 x 25 cm

Novi modeli karličnih kostiju „Bungee“ su prirodno izliveni iz ženske karlice. Sve karlične kosti su fleksibilno postavljene i mogu se lako rastaviti.

Ovi ženski modeli karlice savršeno pokazuju artikulaciju karličnih zglobova. Veoma pogodan za edukaciju pacijenata, kao i koristan alat za učenje za babice iu oblastima akušerstva, ginekologije i ortopedije.

MODEL KIČMA SA MUŠKOM KARLICOM - fleksibilna

#A58/1

Težina: 1,787 kg
Dimenzije: 74 cm

Najpopularniji model kičme za edukaciju pacijenata i studenata je takođe naš najpovoljniji model kičme. Ova kičma je potpuno fleksibilna i dizajnirana za praktične demonstracije.

Kičma sadrži ove karakteristike:

– Puna muška karlica i potiljačna ploča
– Potpuno fleksibilna montaža na kičmu
– L3-L4 disk prolaps na kičmi
– Izlazi kičmenog nerva
– Cervikalna vertebralna arterija

Ova visokokvalitetna kičma je odlično sredstvo za podučavanje/učenje anatomije kičmenog stuba čoveka.

 *Stalak nije uključen uz kičmu.

MODEL KIČMA SA ŽENSKOM KARLICOM - fleksibilna

#A58/4

Težina: 2,047 kg
Dimenzije: 74 cm

Najpopularnija kičma za edukaciju pacijenata je i naš najpristupačniji model kičme. Ova kičma je potpuno fleksibilna i dizajnirana za praktične demonstracije. Kičma sadrži sledeće karakteristike:

– Puna karlica i okcipitalna ploča
– Potpuno fleksibilna montaža po celoj kičmi
– L3-L4 disk prolaps na kičmi
– Izlazi kičmenog nerva
– Cervikalna vertebralna arterija
– Ženska karlica

MODEL PRESEK ŽENSKE KARLICE – 2 dela

#H10

Težina: 1,93 kg
Dimenzije: 41 x 31 x 20 cm

Ova ženska karlica je u srednjem delu. Ovaj model ženske anatomije prikazuje polovinu ženskih genitalnih organa sa bešikom i rektumom koji se može ukloniti. Ženska karlica se isporučuje na postolju koja nudi mogućnost montiranja na zid radi lakšeg izlaganja u učionici ili ordinaciji. Ovaj model je visokog kvaliteta i prikazuje žensku karlicu u anatomskim detaljima.

MODEL PRESEK MUŠKE KARLICE – 2 dela

#H11

Težina: 2,3 kg
Dimenzije: 41 x 31 x 17 cm

Model anatomije muške karlice prikazan je u srednjem delu. Polovina muških genitalnih organa sa bešikom prikazana je u normalnom položaju u muškoj karlici. Rektum se može ukloniti radi detaljnijeg proučavanja anatomije muške karlice. Ovaj visokokvalitetni anatomski model se isporučuje na postolju i nudi mogućnost montiranja na zid.

Kontakt informacije

Copyright © Didatkis 2022 | Designed by: M-83 Izrada Sajtova