Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PLUĆA

MODEL PLUĆA ĆOVEKA SA GRKLJANOM – 5 delova

#VC243

Težina: 2,024 kg
Dimenzije: 37 x 28 x 12 cm

 Ovaj visokokvalitetni model pluća ima sledeće karakteristike:

– Grkljan
– Traheja sa bronhijalnim stablom
– 2-delno srce (uklonjivo)
– Šuplje vene
– Aorta
– Plućna arterija
– Ezofagus
– 2-delna pluća (prednje polovine se mogu ukloniti)

Odlično obrazovno sredstvo za podučavanje-učenje anatomije ljudskih pluća i okoline. Model pluća sa larinksom isporučen na postolju.

MODEL CT BRONHIJALNOG STABLA SA GRKLJANOM

#G23

Težina: 0,415 kg
Dimenzije: 22 x 18 x 37 cm

Ovaj jedinstveni CT model bronhijalnog stabla sa grkljanom kreiran je na osnovu podataka kompjuterske tomografije čoveka (muškarac, oko 40 godina). Ono što je posebno kod ove procedure je to što se prirodni prostorni 3D-odnosi i recipročna lokacija segmentnih bronhija mogu sačuvati i demonstrirati na realističan način. Rezultat je CT bronhijalno stablo i grkljan nalik na život. Ovaj model je jedinstven način za proučavanje anatomije ljudskih pluća.

Na modelu bronhijalnog stabla u jednoj boji prikazani su grkljan sa podjezičnom kostom i epiglotisom i dušnik sa primarnim i lobarnim bronhima. Grkljan je odvojiv na nivou druge trahealne hrskavice i deljiv u srednjoj ravni. Epiglotis na bronhalnom stablu i grkljanu je montiran fleksibilno.

Različiti segmentni bronhi su napravljeni od elastičnog materijala i prikazani u različitim providnim bojama kako bi se lakše vizuelno razlikovali.

MODEL PLUĆA ĆOVEKA SA GRKLJANOM – 7 delova

#G15

Težina: 1,845 kg
Dimenzije: 41 x 31 x 12 cm

Model pluća sa larinksom je prva klasa. Model pluća visokog kvaliteta sadrži sledeće delove koji se mogu ukloniti za dodatne anatomske detalje:

– 2-delni larinks
– Traheja sa bronhijalnim stablom
– 2-delno srce
– Subklavijska arterija i vena
– Šuplje vene
– Aorta
– Plućna arterija
– Ezofagus
– 2-delna pluća (prednje polovine se mogu ukloniti)
– Dijafragma

Ovo je odličan model anatomije područja pluća. Model pluća sa larinksom je na postolju za lakši prikaz u učionici ili ordinaciji.

MODEL PLUĆA ĆOVEKA SEGMENTIRANA

#G70

Težina: 4,291 kg
Dimenzije: 25 x 25 x 35 cm

 Ovaj visokokvalitetni segmentni model pluća prikazuje pluća sa prikazom bronhijalnog stabla blizu srca, traheje, jednjaka i aorte.

Pluća se mogu odvojiti na dva režnja i pojedinačne segmente. Segmenti su označeni bojama i njihov položaj se može lako identifikovati u bronhijalnom stablu. Bronhijalno drvo sadrži lobarne bronhe i segmentne bronhije.

Svi segmenti su povezani magnetima koji omogućavaju bezbedno i lako rukovanje ovim veoma kvalitetnim didaktičkim modelom.

Kontakt informacije

Copyright © Didaktis 2022