Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SRCE

MODEL LJUDSKOG SRCA – 2 dela

#G08

Težina: 0,49 kg
Dimenzije:19 x 12 x 12 cm

Veoma detaljan model ljudskog srca od 2 dela po ceni koju ćete voleti. Prednji srčani zid je odvojiv kako bi se otkrile komore i zalisci unutar ljudskog srca. Klasični model srca samo nešto manji od prirodne veličine sa izuzetnim anatomskim detaljima. Sjajan model anatomije ljudskog srca. Postolje uključeno.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 2 dela, sa hipertrofijom leve komore

#G04

Težina: 0,48 kg
Dimenzije:12 x 12 x 14 cm

Ovaj jedinstveni model srca pokazuje dugoročne efekte povećane srčane aktivnosti usled visokog krvnog pritiska. Mišićni zid leve srčane komore je znatno zadebljan, a vrh srca je vidljivo zaobljen. Dvodelno srce sa visokim detaljima. Prednji srčani zid je odvojiv kako bi se otkrile komore i zalisci unutra. Srce je samo nešto manje od prirodne veličine sa izuzetnim anatomskim detaljima. Srce na uklonjivom postolju.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 2 dela, sa bajpasom

#G05

Težina: 0,31 kg
Dimenzije: 19 x 12 x 12 cm

Dvodelno srce sa visokim detaljima. Prednji srčani zid je odvojiv kako bi se otkrile komore i zalisci unutra. Srce samo nešto manje od prirodne veličine sa izuzetnim anatomskim detaljima. Srce uključuje venske premosnice do desne koronarne arterije, do ramus interventricularis anterior, kao i do ramus circumflekusa leve koronarne arterije, koje su prikazane u boji. Ovaj model srca je od velike pomoći u objašnjenju lečenja koronarne bolesti srca. Srce na uklonjivom postolju.

MODEL LJUDSKOG SRCA SA PROVIDNIM SISTEMOM – 2 dela

#G08/3

Težina: 0,458 kg
Dimenzije: 19 x 12 x 12 cm

Providno dvodelno srce sa visokim detaljima. Prednji srčani zid je odvojiv kako bi se otkrile komore i zalisci unutra. Srce samo nešto manje od prirodne veličine sa izuzetnim anatomskim detaljima. Kompletan provodni sistem ljudskog srca predstavljen je u boji. Srce se isporučuje na uklonjivom postolju.

MODEL LJUDSKOG SRCA SA TIMUSOM – 3 dela

#G08/1

Težina: 0,475 kg
Dimenzije: 20 x 12 x 12 cm

Srce od 3 dela sa visokim detaljima. Prednji srčani zid je odvojiv kako bi se otkrile komore i zalisci unutra. Srce samo nešto manje od prirodne veličine sa izuzetnim anatomskim detaljima, uključujući timus. Sjajan model anatomije ljudskog srca. Stalak uključen sa srcem.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 5 delova

#G01/1

Težina: 0,729 kg
Dimenzije: 13 x 19 cm

Investirajte u kvalitet sa ovim jedinstvenim 5-delnim modelom srca kompanije 3B Scientific. Izrađeno iz pravog ljudskog srca i didaktički pripremljeno da olakša bolje razumevanje anatomije i krvotoka srca. Prikazuje srčane zaliske tokom dijastole, a na bazi su zalisci prikazani u sistoli. Disekcija kroz srednju ravan omogućava laku demonstraciju.

Njegova pažnja posvećena detaljima i visokokvalitetna izrada čini ga definitivno vrhunskim modelom srca.

Sledeći skup funkcija ga izdvaja iz gomile i mora da ga ima svaki zdravstveni radnik.

-Sve originalne strukture srca su uspešno dobijene tokom dugotrajne i detaljne procedure livenja, što ovaj model čini veoma preciznim i realističnim

2 atrija i 2 komore pokazuju sve normalne anatomske strukture papilarnih mišića i srčanih zalistaka

– Jedinstveno secirano u srednjoj ravni kako bi se optimalno pokazao put oksigenisane i deoksigenisane krvi
– Srčani zalisci su napravljeni od elastične plastike što ih čini veoma izdržljivim
– U prirodnoj veličini izlivena iz pravog ljudskog srca
– Jednostavan i zabavan magnetni sklop (5 komada) za lake demonstracije
– Šema boja i demontaža modela srca na didaktički način. Odaje srca i krvnih sudova (uključujući koronarne sudove) u koje se transportuje krv bogata kiseonikom prikazane su crvenom bojom. Srčane komore i sudovi koji sadrže krv sa malo kiseonika su reprodukovani plavom bojom.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 7 delova

#VD253

Težina: 1,17 kg
Dimenzije: 20 x 15 x 17 cm

Ovaj model srca prikazuje anatomiju ljudskog srca i horizontalno je presečen na nivou ravni ventila. Sledeći delovi se mogu ukloniti iz srca:

– Ezofagus
– Traheja
– Gornja šuplja vena
– Aorta
– Prednji srčani zid
– Gornja polovina srca

Ovaj model visokog kvaliteta jasno pokazuje preko 30 različitih anatomskih regiona u srcu. Dolazi sa uputstvom za proizvod za laku identifikaciju anatomskih karakteristika. Isporučuje se na bazi.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 4 dela, 2x uvećano

#G12

Težina: 0,656 kg
Dimenzije: 32 x 18 x 18 cm

Ovaj dvodelni model srca omogućava veoma laku identifikaciju svih anatomskih struktura u ljudskom srcu i savršena je pomoć za časove u velikim učionicama ili predavaonicama. Zidovi atrijuma i prednji srčani zid se mogu ukloniti kako bi se otkrilo najprofesionalnije i najrealnije srce koje je dostupno.

Ručno oslikana realističnim bojama da prikaže desetine predmeta od anatomskog interesa u ljudskom srcu. Ovo visokokvalitetno srce se isporučuje na postolju koji se može ukloniti.

MODEL LJUDSKOG SRCA – 4 dela, sa bajpasom, 2x uvećano

#G06

Težina: 0,993 kg
Dimenzije: 32 x 18 x 18 cm

Ovo srce 2 puta uvećano je odlična pomoć za podučavanje anatomije srca, čak i u velikim salama za predavanja ili učionicama. Prednji srčani zid se može ukloniti da bi se videle unutrašnje komore ljudskog srca.

Pored anatomije srca, ovaj model srca pokazuje venalni bajpas do ramus postero-lateralis desne koronarne arterije, do ramus interventricularis ant. leve koronarne arterije sa grananjem do ramus diagonalis kao i bajpasom do ramus circumflekusa leve koronarne arterije. Srce na uklonjivom postolju.

MODEL KRVOTOKA ĆOVEKA

#G30

Težina: 3,41 kg
Dimenzije: 80 x 30 x 6 cm

Ovaj reljefni model ljudskog cirkulacionog sistema opisuje sledeće anatomske strukture:

– Arterijski/venski sistem
– Srce
– Pluća
– Jetra
– Slezina
– Bubrezi
– Delimični skelet

U boji i anatomski tačno nastavno sredstvo o ljudskom sistemu krvotoka. Cirkulatorni sistem isporučen na postolju za lak prikaz u učionici ili ordinaciji.

Kontakt informacije

Copyright © Didatkis 2022 | Designed by: M-83 Izrada Sajtova