Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TORZO

3B VODIČ
ZA TORZO

#B01

3B Vodič za torzo dostupan je bez torza tako da svaki nastavnik može imati svoju privatnu kopiju iz prve ruke. Vodič za torzo karakteriše:

– Briljantne slike u boji svakog dela torza
– Objašnjene su i najmanje anatomske strukture torza
– Dragoceni saveti za podučavanje za stvaranje zanimljivijih lekcija sa svojim 3B torzom
– U kompletu sa 7 različitih jezika (latinski, engleski, nemački, španski, portugalski, francuski, japanski)
– Takođe na CD-ROM-u u pdf formatu za pomoć u kreiranju testova ili pripremi lekcija sa 3B torzom
– Vodič za torzo dolazi kompletan u sistemu arhiviranja u boji.

3B TORZO
GRAFOFOLIJE

#B02

Poboljšajte svoje časove anatomije na ljudskom torzu. Uključuje 33 sjajne folije sa slikama u boji svakog dela torza. Pruža velike detalje o anatomiji ljudskog torza.

 

*Ne uključuje torzo.

MODEL TORZO ČOVEKA MINI - 12 delova

#B22

Težina: 2,008 kg
Dimenzije: 54 x 24 x 18 cm

Ovaj ljudski mini torzo je otprilike upola prirodne veličine. Čak i male ruke mogu brzo rastaviti i sastaviti ovaj mali, ali detaljan torzo. Ova visokokvalitetna mini replika ljudske anatomije ima sledeće delove i organe koji se mogu ukloniti:

– 2-glave polovine
– Polovina mozga
– 2 pluća
– 2-delno srce
– Stomak
– Jetra sa žučnom kesom
– 2-delni crevni trakt

Ako želite kvalitet uz ograničeni budžet, ovaj mini model torza je za vas, odličan za podučavanje i učenje o ljudskoj anatomiji. Svi organi u ovom ljudskom torzu su ručno oslikani za kvalitetan proizvod. Ovo je odlično obrazovno sredstvo za ljudsku anatomiju i olakšava učenje lokacije ljudskih organa.

MODEL TORZO ČOVEKA unisex - 12 delova

#B09

Težina: 8,644 kg
Dimenzije: 87 x 38 x 25 cm

Ovaj anatomski ispravan ljudski torzo od 12 delova je edukativno sredstvo pravog kvaliteta. Uniseks torzo je ručno oslikan do detalja i napravljen od visokokvalitetne plastike. Ovaj klasični ljudski torzo razvijen je i modelovan u Nemačkoj. Bilo da ste student koji proučava ljudsku anatomiju u učionici biologije ili doktor koji nešto objašnjava pacijentu, ovaj model ljudskog torza je dragocen alat.

Sledeće komponente ovog uniseks torza se mogu ukloniti:

– 2-delna glava
– 2-delno uklonjivo srce
– 2 pluća
– Stomak
– Jetra sa žučnom kesom
– 2-delni crevni trakt
– Prednja polovina bubrega

Svi organi u ovom ljudskom torzu su ručno oslikani za kvalitetan proizvod. Ovo odlično obrazovno sredstvo za ljudsku anatomiju i olakšava učenje lokacije ljudskih organa.

MODEL TORZO ČOVEKA unisex - 14 delova

#B13

Težina: 7,709 kg
Dimenzije: 87 x 38 x 25 cm

 Ovaj anatomski ispravan model ljudskog torza od 14 delova je obrazovno sredstvo pravog kvaliteta. Uniseks torzo je ručno oslikan do detalja i napravljen od visokokvalitetne plastike. Ovaj klasični torzo razvijen je i modelovan u Nemačkoj. Bilo da ste student koji proučava ljudsku anatomiju u učionici biologije ili doktor koji nešto objašnjava pacijentu, ovaj model ljudskog torza je dragocen alat.

Ovaj popularni školski torzo se isporučuje sa sledećim uklonjivim delovima i organima:

– 3-delna glava
– 2 pluća
– 2-delno srce
– Stomak
– Jetra sa žučnom kesom
– 2-delni crevni trakt
– Prednja polovina bubrega
– Prednja polovina mokraćne bešike

Svi organi u ovom ljudskom torzu su ručno oslikani za kvalitetan proizvod. Ovo sjajno obrazovno sredstvo za ljudsku anatomiju olakšava učenje lokacije ljudskih organa.

MODEL TORZO ČOVEKA unisex - 16 delova

#B11

Težina: 8,473 kg
Dimenzije: 87 x 38 x 25 cm

Ovaj anatomski ispravan ljudski torzo od 16 delova je edukativno sredstvo pravog kvaliteta. Uniseks model ljudskog torza je ručno oslikan do detalja i napravljen od visokokvalitetne plastike. Ovaj klasični torzo razvijen je i modelovan u Nemačkoj. Bilo da ste student koji proučava ljudsku anatomiju u učionici biologije ili doktor koji nešto objašnjava pacijentu, ovaj ljudski torzo je dragocen alat. Ovaj model ljudskog torza je posebno popularan među studentima.

Pokazuje ljudsku anatomiju veoma detaljno i sadrži sledeće delove koji se mogu ukloniti:

– 3-delna glava
– 2 pluća sa priključcima za grudnu kost i rebra
– 2-delno srce
– Stomak
– Jetra sa žučnom kesom
– 4-delni crevni trakt
– Prednja polovina bubrega
– Prednja polovina mokraćne bešike

Svi organi u ovom ljudskom torzu su ručno oslikani za kvalitetan proizvod. Ovo sjajno obrazovno sredstvo za ljudsku anatomiju olakšava učenje lokacije ljudskih organa. Takođe se isporučuje sa vodičem za torzo 3B.

MODEL TORZO ČOVEKA SA OTVORENIM LEĐIMA unisex – 21 deo

#B17

Težina: 9,593 kg
Dimenzije: 87 x 38 x 25 cm

Ovaj klasični torzo je ručno oslikan do detalja i napravljen od visokokvalitetne plastike. Svi 3B torzoi su takođe razvijeni i modelovani u Nemačkoj. Ovaj ljudski torzo ima jedinstvenu karakteristiku otvorenog dela vrata i leđa koji ide od malog mozga do trtice. Pršljenovi, intervertebralni diskovi, kičmena moždina, kičmeni nervi, vertebralne arterije i mnoge druge karakteristike su detaljno predstavljene u ovoj detaljnoj replici ljudske anatomije.

Karakteristike i uklonjivi delovi i organi ovog uniseks torza uključuju:

-7. grudni pršljen koji se može ukloniti
– 6-delna glava
– 2-delni stomak
– Pluća
– 2-delno srce
– Jetra/žučna kesa
– 4-delno crevo
–  Polovina bubrega
– Polovina bešike
– Otvorena leđa
– Mozak

Svi organi u ovom ljudskom torzu su ručno oslikani za kvalitetan proizvod. Ovo odlično obrazovno sredstvo za ljudsku anatomiju i olakšava učenje lokacije ljudskih organa. Takođe se isporučuje sa vodičem za torzo 3B.

MODEL MIŠIĆNE FIGURE 1/3 PRIRODNE VELIČINE – 2 dela

#B59

Težina: 1,351 kg
Dimenzije: 57 x 25 x 18 cm

Figura mini mišića ima (57 cm) snagu je u njenoj vrednosti. Sva površinska muskulatura ljudskog oblika je precizno reprodukovana i detaljno opisana u životnim bojama u ovoj veličini mišićne figure na radnoj površini. Grudna ploča se skida sa mišićave figure kako bi se otkrili unutrašnji organi, a na desnoj strani se nalazi ženska mlečna žlezda. Preko 125 ručno numerisanih i identifikovanih struktura ljudske anatomije na ovoj mišićavoj figuri. Mini mišićava figura isporučena na bazi.

MODEL MIŠIĆNIH LJUDSKIH VLAKANA - 10 000 puta uvećano

#B60

Težina: 1,35kg
Dimenzije: 23,5 x 26 x 18,5 cm

Ovaj model mikroanatomije uvećava anatomiju ljudskog mišićnog vlakna približno 10.000 puta. Ovaj mišićni model ilustruje deo skeletnog mišićnog vlakna i njegovu neuromuskularnu završnu ploču. Mišićno vlakno je osnovni element dijagonalno prugastog skeletnog mišića. Nikada niste videli mišićno vlakno na ovaj način! Ova visokokvalitetna replika mišićnih vlakana donosi praktično razumevanje ljudskog mišića u bilo koju učionicu. Videti anatomiju ljudskog mišića je potpuno nov način.

Kontakt informacije

Copyright © Didaktis 2022