Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

DURBIN LabZZ MC2 Levenhuk

DURBIN LabZZ MC2 Levenhuk

#LE70813

Uvećanje: 10x
Promer objektiva: 25 mm
Zemlja porekla: Kina, pod kontrolom Levenhuk, Inc. (SAD)
Garancija: 5 godina na optičke elemente, 2 godine na elektro komponente
Težina: 0,12 kg
Veličina pakovanja (DxŠxV):12,5 × 6 × 4,5 cm

Levenhuk LabZZ MC2 Monokular je klasični optički uređaj za decu. Optika je izrađena od visokokvalitetnog stakla BK-7. Kućište ima gumeni premaz za čvrsto držanje, a objektiv pruža odličnu sliku čak i kada je oblačan dan. Snaga uvećanja je 10x, a prečnik objektiva je 25mm. Cela konstrukcija je kompaktna i lagana, a može se poneti u šetnju ili čak na daleko putovanje.

Svako dete će biti uzbuđeno što ima ozbiljan optički alat za istraživanje sveta oko nas. Monokular će postati dečji pratilac i pomoći će da se detaljno posmatraju udaljeni objekti. Levenhuk LabZZ MC2 Monokular se razlikuje od sličnih malih snažnih monokulara svojim laganim dizajnom – odlična staklena optika prekrivena je laganom, ali izdržljivim plastičnim kućištem. Šareno kućište savršeno se uklapa u ruku i pogodno je za dugotrajna opažanja. Zahvaljujući velikom prečniku objektiva, monokular sakuplja mnogo svetla i pruža široko vidno polje, što omogućava posmatranje velikih površina. Meki gumeni okular osigurava ugodno promatranje. Mali monokular za decu je veoma pogodan za nošenje u malom rancu ili čak u džepu.

Ovaj monokular je odličan za posmatranje divljih životinja i pogleda na grad. Široko vidno polje omogućava gledanje čak i objekata u pokretu. Levenhuk LabZZ MC2 Monokular možete koristiti tokom sunčanog dana ili na blagoj kiši – optika je pouzdano zaštićena od prašine i vlage. Pobrinite se da ne ispustite monokular u vodu.

Ovaj džepni monokular Levenhuk LabZZ MC2 dizajniran je posebno za mlade istraživače. Alat sadrži svetao dizajn i kvalitetne optičke elemente. Optička svojstva monokulara su jednako dobra kao i kod modela za odrasle.

LabZZ MC2 Monokular se isporučuje sa kompletom koji sadrži sve što je potrebno za održavanje monokulara i optike, kao i elegantnu kutijicu za transport. Mladi istraživač će brzo shvatiti kako koristiti monokular bez pomoći (ili samo malo). Imajte na umu da monokular mogu koristiti samo deca starija od tri godine. Pronađite korisne savete o tome kako održavati monokular u korisničkom priručniku. Dolazi u kompletu zajedno sa optičkim instrumentom.

Karakteristike:

Kompaktan i lagan

Udoban za držanje

Pogodan za upotrebu kada nosite naočare

Stakleni optički elementi visokog kvaliteta

Višeslojni premaz optike

Brzo fokusiranje jednom rukom

Gumena obloga okulara

 Komplet uključuje:

Levenhuk LabZZ MC2

Torbica

Krpica za čišćenje

Remen

Korisnički priručnik i garancija

 

Specifikacija:

Materijal optike

BaK-7 staklena

Premaz optike

Zeleni

Prečnik objektiva

25 mm

Uvećanje

10x

Ugao vidnog polja

7°

Udaljenost oka

10 mm

Izlazna pupila

2,5 mm

Najbliži fokus

3,5 m

Telo

Plastično

Torbica za prenos i skladištenje

Da

Upotreba

Proizvod za generalnu upotrebu.
Mogu ga koristiti deca starija od 3 godine.

 

Kontakt informacije

Copyright © Didatkis 2022 | Designed by: M-83 Izrada Sajtova