Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

011/380-68-63

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Interaktivni ekran BENQ RM6501K 4K UHD 65

Interaktivni ekran BENQ RM6501K 4K UHD 65

#RM6501K

Interaktivni ekran RM6501K je dizajniran da iskoristi dinamične mogućnosti učionice i pomogne nastavnicima u izgradnji zdravog i zanimljivog okruženja za učenje. RM6501K ne samo da dolazi s rešenjem za zaštitu očiju, već dolazi i sa stručnim alatima za bleške za poboljšano učešće u nastavi. RM6501K je vaš vrhunski interaktivni ekran interasantan nastavnicima i učenicima za korišćenje.

Dve olovke za simultano korišćenje dve različite boje
Iteraktivni ekran RM6501K dolazi u paketu sa dve olovke koje omogućavaju da dvoje korisnika istovremeno pišu ili crtaju različitim bojama, što ga čini idealnim za živahne aktivnosti u učionici. Pored toga, nastavnici sada mogu stvoriti zanimljivije iskustvo učenja pomoću dve olovke za pisanje i korišćenje dve različite boje, uklanjajući potrebu za promenom boja u tradicionalnom scenariju u učionici.
Fleksibilni prikaz načina četkice na BenQ interaktivnom ekranu za kreativno obrazovanje
Napredna tehnologija dodirnog ekrana (IR dodir) oprema RM6501K interaktivni ekran sposobnošću prirodnog prikazivanja različitih debljina poteza na osnovu različitih vrsta alata koji se koriste za pisanje ili crtanje na ekranu, nudeći nastavnicima i učenicima prirodnije iskustvo pisanja. RM6501K ekran je sposoban otkriti poteze stvorene prstima, IFP olovkom, akvarelnom četkom ili čak olovkom. Ova jedinstvena karakteristika čini RM6501K idealnim za crtanje ili umetničko stvaralaštvo na časovima umetnosti.

Plutajući alat
EZWrite-ov ugrađeni plutajući alat omogućuje nastavnicima da pišu na bilo kojoj aplikaciji, video snimku, web lokaciji, dokumentu ili slici. Bez obzira koristi li Windows, Mac, Chrome ili Android, nastavnik može beležiti povrh bilo kojeg sadržaja na ekranu i snimiti ih. Snimanjem ekrana omogućava korisnicima da uhvate celi – ili samo deo – ekrana sa dva prsta obema rukama. Plutajući alat takođe nudi nesmetano iskustvo pisanja kada se koristi sa HDMI, VGA i drugim izvorima signala, osiguravajući maksimalnu fleksibilnost.

Inteligentno prepoznavanje rukopisa
EZWriteova funkcija prepoznavanja rukopisa omogućava korisnicima da trenutno pretvore napisani tekst, brojeve, obrasce i crteže u lako čitljiv digitalni tekst bez potrebe za promenom načina rada.

Neposredno slanje i upravljanje porukama na RM6501K BenQ interaktivnom ekranu

Smart Broadcasting sa trenutnom isporukom i jednostavnim upravljanjem
X-Sign Broadcast je bežični sistem emitovanja koji može prosleđivati upozorenja, poruke i najave tokom nastave. Za razliku od tradicionalnih sistema za razmenu poruka u učionicama, X-Sign Broadcast osigurava trenutnu isporuku poruka kao i grupno obaveštavanje. Služeći kao informativni centar nove generacije, X-Sign Broadcast vam omogućava upravljanje sadržajem za vreme predavanja i obogaćivanjem sadržaja sa bilo kog uređaja. Stvaranje zanimljivog okruženja za učenje nikada nije bilo lakše.

Sa svojom funkcijom grupisanja, X-Sign Broadcast može slati poruke odabranoj grupi ekrana, jednoj učionici ili celoj školi. Funkcija grupisanja osigurava da se informacije šalju samo primaocima kojima su namenjene, uz istovremeno smanjenje vremena i rada potrebnog za slanje poruka većem broju ljudi.
– Pametno grupisanje prema klasi ili atributima – Poruke se mogu slati na više adresa istovremeno.

Interaktivni ekran RM6501K sa dvostrukom rezolucijom dodira


Interaktivni ekran RM6501K BenQ poseduje novi obrazovni IFP, precizno podešavaju iskustvo rukopisa sa naprednim finim IR dodirom koji dodatno smanjuje jaz između stvarne tačke dodira i tačke prikazane na ekranu. Pored toga, nova serija takođe omogućava nastavnicima da stvore prirodniji rukopis jer novi “touch frame” za dodir prepoznaje manji radijus. Nova serija smanjuje udaljenost pre dodira kako bi ponudila bolje iskustvo dodira i pisanja.
– Stvaranje prirodnijeg rukopisa jer novi okvir za dodir prepoznaje manji radijus.
– Dalje smanjuje jaz između stvarne tačke dodira i točke prikazane na ekranu.
– Smanjivanje udaljenosti pre dodira radi boljeg dodira i pisanja.

Zaštita od UV zračenja


TÜV sertifirkovana tehnologija slabog UV svetla
Emisije UV svetla sa ekrana mogu prouzrokovati štetne zdravstvene posledice. BenQ-ova tehnologija Low Blue Light smanjuje izlaganje UV svetlu i omogućava zdravije vreme provedeno ispred ekrana, pomažući vam da stvorite najbolje i najudobnije iskustvo gledanja za vas i vaše učenike.

Više o BenQ sertifikatu TUV Rheinland bez treperenja na interaktivnom ekranu
Emisije plavog svetla sa interaktivnog ekrana mogu prouzrokovati štetne zdravstvene posledice. BenQ-ova tehnologija Low Blue Light smanjuje izlaganje plavom svetlu i omogućava zdravije vreme provedeno ispred ekrana, pomažući vam da stvorite najbolje i najudobnije iskustvo gledanja za vas i vaše učenike.

Anti-Glare – zastita od odsjaja interaktivnog ekrana
Odsjaj ekrana može prouzrokovati reflekcije slike na ekranu. Staklena površina RM6501K protiv odsjaja može efikasno smanjiti odsjaj, oslobađajući učenike od preteranog škiljenja u ekran, izbegavajući naprezanje očiju.

Wireless za bežično povezivanje sa drugim uređajima
InstaShare je softver dizajniran za bežične prezentacije i saradnju tokom predavanja. Omogućuje glatko prenošenje vizualnih, audio datoteka i Full HD video zapisa. Korisnici takođe mogu preslikavati sadržaj s mobilnih uređaja i pozvati do 16 učesnika na nesmetanu saradnju.

Olakšajte nastavu prijateljskim dizajnom


Prednji zvučnici i kompatibilnost sa eksternim mikrofonom za efikasnije učenje
RM6501K interaktivni ekran pozicionira zvučnike od 20 W na prednju stranu, nudeći bolji prenos zvuka koji podiže nivo audiovizuelnog uživanja tokom nastave. Pored toga, RM6501K dolazi s Mic-In priključkom koji omogućava nastavnicima da povežu eksterne mikrofone, što dodatno olakšava učenicima bolje iskustvo učenja. Zamrzni(pauziraj) ekran Zamrznite ili pauzirajte ekran kako bi učenici mogli ostati usresređeni na upute nastavnika. Zamrznite ekran kako bi nastavnici mogli snimiti određene segmente iz videozapisa ili istaknuti na ekranu (putem daljinskog upravljača ili prečice).

Instant Plug and Play
RM6501K vas može spasiti od komplicirane postavke. Jednostavno se povežite s računarom putem USB-a i sve je spremno za pružanje upečatljivih IFP lekcija osetljivih na dodir.

Višestruka aplikacija za povećanje efikasnosti Učenja na interaktivnom ekranu RM6501K
Instant Plug and Play RM6501K može vas spasiti od komplikacija složenih postavki. Jednostavno se povežite s računarom putem USB-a i sve je spremno za pružanje upečatljivih IFP lekcija osetljivih na dodir.

Kompatibilnost sa više operativnih sistema
Interaktivni ravni paneli mogu neometano raditi sa širokim spektrom računarskih i mobilnih uređaja koji pokreću većinu glavnih operativnih sistema, od Windows-a do Mac-a, Linuxa i Chrome-a, putem svoje funkcije plug-and-play.

Preporučene aplikacije putem „BenQ Suggest“
RM6501K uključuje nekoliko preporučenih Android aplikacija u BenQ Suggest, koje dodatno proširuju potencijal IFP-a pojednostavljujući ažuriranja aplikacija i preuzimanje u budućnosti.

Upravljanje prikazom bez muke


Zahvaljujući funkcijama u oblaku, interaktivni ekran BenQ DMS kombnuje informacije o uređaju i upravljanje uređajima, upravljanje aplikacijama i OTA (bežično) ažuriranje kako bi vam pružio vrhunsko rešenje za upravljanje uređajima za vašu produktivnost Informacije o uređaju i upravljanje
Daljinski upravljajte prikazima pomoću DMS Cloud-a putem Interneta. To je učinkovit način da smanjite TCO i potrošnju energije za svoj rad.

Upravljanje aplikacijama
Instalirajte Android ™ aplikacije za odabir ekrana putem BenQ servera u oblaku. DMS Cloud dizajniran je da vam uštedi vreme zbog ponavljajućih konstantnih instalacija svaki put.

OTA (bežično) ažuriranje
Nadogradite najnoviji BenQ firmware za svoje ekrane putem naše podrške za OTA Update i održavajte ih nesmetanim u radu u svakom trenutku.

DMS Local
DMS Local je softver za informacije o uređaju i upravljanje zasnovan na Windows OS-u. Za korisnike koji žele daljinski upravljati vašim ekranima putem LAN-a, možete preuzeti DMS Local softver za svoj rad.

MDA (Administrator višestrukih ekrana)
Multiple Display Administrator(MDA) omogućava školskom IT sektoru da sa udaljene lokacije kontorliše podešavanja parametra paljenja i gašenja i jos mnoge druge opcije.

SPECIFIKACIJA

Ekran

 

Veličina Ekrana

65″

Pozadinsko osvetljenje

DLED

Rezolucija

UHD 3840x2160px

Osvetljenje

450 nits

Odnos dinamičkog kontrasta

30.000: 1

Kontrast(Tipično)

1200:1

Ugao vidljivosti

178/178 °

Vreme odziva

6 ms

Panel Bit (8 ili 10)

10 bit

Kaljeno staklo

Kaljeno staklo 4mm

Antirefleks (AG) premaz

Da

Audio

 

Zvučnici

20w x 2

Audio izlaz 3.5 mm

x1

Line In(3.5mm)

Ne

Ulaz za mikrofon (3.5mm)

x1

Konekcije

 

VGA ulaz

x1

VGA izlaz

x1

HDMI ulaz

x4 (2.0×4)

HDMI izlaz

x1

OPS slot

x1

USB port

x4 (2.0×3, 3.0×1)

RS232 ulaz

x1

Rj45 port

x1

Firmware ažuriranje

USB/OTA

Dimenzije

 

Težina (Neto / Bruto)

49,8 / 62,5 kg

Dimenzije (Š/V/D)

1510,5×956,5×136 mm

Ostalo

 

Potrošnja

119w

Sistem montaže (VESA)

4 rupe (500×400 mm), Šraf M6x 13mm

Ručice

x2

Tacna za olovku

x1

Daljinski upravljač

x1

VGA kabl

x1 (1,5m)

HDMI kabl

x1 (1,5m)

USB kabl za Touch opciju

x1 (3m)

Olovka (Stylus)

x2

Zidni nosač

Da

Kontakt informacije

Copyright © Didaktis 2022